Urk | straatinfo

inbraak politie meldingen

Twee aanhoudingen na inbraak drogist

inbraak

Urk - In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 november zijn twee mannen aangehouden na een inbraak op de Ransuil op Urk. De mannen zitten nog vast en worden verhoord.

Die nacht rond 04.00 uur kwam er een inbraakalarm binnen bij de politiemeldkamer. Meerdere politie-eenheden gingen ter plaatse maar de daders waren al gevlucht. Volgens een getuige stapten er drie mannen in een auto en reden hard weg. Het voertuig werd ondanks een zoekactie in de eigen provincie niet meer aangetroffen. Enige tijd later spotte agenten in Amsterdam het voertuig. Op dat moment zaten er vier verdachten in het voertuig, die er allen te voet vandoor gingen. Twee inzittenden, beiden 27 jaar en afkomstig uit Amsterdam, konden na een korte achtervolging worden ingerekend. In het voertuig dat in beslag werd genomen, werden diverse inbrekersspullen, maar ook mogelijke buit uit de drogist op Urk aangetroffen.

Op donderdag 17 november werd er al eerder bij deze drogist ingebroken. Rechercheurs onderzoeken of de aangehouden mannen ook betrokken zijn bij die inbraak.

Soortgelijke berichten

Aanhoudingen na woninginbraak
Almelo

Drie aanhoudingen na inbraak
Badhoevedorp

Twee aanhoudingen na inbraak
Haarlem

Aanhoudingen inbraak schoenenwinkel
Hilversum

Twee aanhoudingen na bedrijfsinbraak
Zaandam

Twee aanhoudingen wegens inbraak
Beetsterzwaag

Twee aanhoudingen na achtervolging
Utrecht

Aanhoudingen in GWK-onderzoek
Delft

Drie aanhoudingen woninginbraak Barendrecht
Barendrecht

Aanhoudingen voor inbraak in horecagelegenheid
Almelo

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio